Zabıtalar Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu Ziyaret Etti

İzmir Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve ilçe belediyelerinde görevli zabıta birimlerinin yöneticileri, Zabıta Teşkilatı’nın 56. kuruluş...

İzmir Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve ilçe belediyelerinde görevli zabıta birimlerinin yöneticileri, Zabıta Teşkilatı’nın 56. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Büyük kentlerde görev yapan zabıta personelinin en zor görevlerden birini yerine getirdiğini belirten Başkan Kocaoğlu, zabıtaların kuruluş yıldönümünü kutladı. Başkan Kocaoğlu, "Zabıta Teşkilatı, yasaların bize verdiği görevleri yaşama geçirmek için var. Vatandaşla sürekli yüz yüze gelmek durumunda kalıyor, kamusal alanların hoyratça kullanılmasını engellemeye çalışıyor” dedi.

Reklam
Reklam

Metropol kentleri disipline etmeden, sağlıklı bir şekilde yönetmenin mümkün olmadığını vurgulayan Başkan Kocaoğlu, yasalar ve yönetmelikler nedeniyle yaşanan personel sıkıntısına rağmen, fedakarca çalışan tüm zabıtalara teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: