Zabıtanın oganları hayat verecek

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen zabıta memuru 41 yaşındaki İbrahim Satı'nın organları, can aşısı olacak.

Alınan bilgiye göre, ailesi, Universal Hospital Bodrum yoğun bakım ünitesinde beyin ölümü gerçekleşen İbrahim Satı'nın (41) kalbini, böreklerini, korneasını ve karaciğerini bağışladı. Satı'nın organları, sağlık ekiplerince Gaziantep ve İzmir'deki hastalara nakledilmek üzere alındı.

Satı'nın organlarını alan sağlık ekibinde bulunan Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ahmet Nart, organların uygun görülen hastalara nakledileceğini söyledi.

-ANNESİNE VASİYET ETMİŞ-

İbrahim Satı'nın annesi Fatma Satı, gazetecilere, oğlunun 3 gün süren tedavi sonrası beyin ölümünün gerçekleştiğini belirterek, ''Oğlum yıllar önce organ bağışı yapmıştı, vasiyeti vardı. Biz de ailece toplanarak organlarının bağışlanmasına karar verdik. Oğlumun organları başka bedenlerde yaşayacak. Allah kimsenin başına vermesin. Çok zor bir karar'' dedi.

Reklam
Reklam

Bu arada, İbrahim Satı'nın Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde görev yaptığı, 3 gün önce Bitez beldesinde kullandığı motosikletinin devrilmesi sonucu kafa travması geçirdiği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: