Zafer Atalay Tki Tavşanlı Linyitspor’un Gelecek Planlarını Anlattı

PTT 1. Lig'i takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor Kulüp Başkanı Zafer Atalay, bazı konularda kasıtlı olarak...

PTT 1. Lig'i takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor Kulüp Başkanı Zafer Atalay, bazı konularda kasıtlı olarak eleştirildiklerini belirterek, bunun TKİ Tavşanlı Linyitspor’a yarar değil zarar verdiğini ve hiçbir konuya verilmeyecek cevaplarının olmadığını söyledi.

Atalay, takıma yeni katılan ve takımdan ayrılan transferler ile, idari menajer atanması, maçların nerede oynanacağı gibi bir çok konuda açıklamalarda bulundu. Transferleri değerlendiren Başkan Atalay, öncelikle ihtiyaç hissettikleri bölgelere ve takımın maddi kriterlerine uygun transferler yapıldığını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Atalay, çok tartışılan idari menajer konusunda ise, takımın profesyonelleşme adına ihtiyaç duyduğu önemli bir adım olduğunu söyleyerek, Erhan Sarıgöl’ün istifasında da kendi isteğiyle yönetimden ayrıldığını ve buna saygı duyduklarını anlattı.

MAÇLAR TAVŞANLI’DA

Bu sezon maçların Tavşanlı’da oynanacağını ve bilet fiyatlarında geçen seneki esnekliğin gösterilemeyeceğini kaydeden Atalay, “Taraftarlarımız bu konuda anlayış göstermeli ve takıma sahip çıkmalıdır” dedi.

“GEÇEN SENEKİ HASILAT KULÜP İÇİN ZARARLA KAPANDI”

Geçen seneki hasılat gelirlerinin kulüp için zararla kapandığına değinen Atalay, “Reklam gelirleri için çalışmalar kulüp bünyesinde yapılacak. Linyitspor’a reklam veren firmalardan gelen gelirlerin tamamıyla kulüp kasasına girecek. Reklam ve sponsorluk konusunda Tavşanlılı işadamı ve esnafların desteğini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

“KİNGSLEY TRANSFERİNDEKİ SORUN MENAJERDEN KAYNAKLANDI”

Diğer taraftan Kingsley transferinin menajerle olan anlaşmazlıktan dolayı gerçekleşemediğini anlatan Atalay, “İsmail Dinler için profesyonellik gereği, maddi menfaatleri doğrultusunda takımdan ayrıldı” açıklamasında bulundu.

Reklam
Reklam

Öte yandan Altay, TKİ Tavşanlı Linyitspor’un kurum takından çıkıp halkın takımı olma yolunda önemli adımların atılacağını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz