Zafer Bayramı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Prof. Dr. Gönen, mesajında, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde gerçekleştirilen ve aziz Türk milletinin milli mücadele sürecindeki en büyük adımı olan Büyük Taarruz Zaferi'nin 90'ıncı yıl dönümünü kutlamanın onurunu yaşadığını kaydetti.

Türk milletinin, Kurtuluş Savaşı'nda bağımsızlık savaşı verirken dünya tarihinden adını silmek isteyenlere de çok büyük bir ders verdiğini ifade eden Gönen, şunları bildirdi:

Reklam
Reklam

"Bu büyük zaferi bize yaşatan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi, gazilerimizi saygıyla ve rahmetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, ulusumuza ve tüm dünyaya barış diliyorum."

Muhabir: Deniz Açık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: