Zafer: Bayramlar kaynaşma günlerimizdir

AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, bayramların kaynaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği gün olduğunu söyledi.

AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, yayınladığı bayram mesajında, “Dini bayramlarımız, milletimizin birlikte yaşama ve aydınlık bir geleceği bir arada kucaklama arzusunun tazelendiği özel günlerdir. Kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların unutulduğu, kaynaşma ve birlik olma duygusunun perçinlendiği bu günler milletimizin geleneğinde özel bir yere sahiptir. Bayramın insanlık için barışa, sevgiye ve huzura vesile olmasını diler, Ülkemizin her bir köşesinde bir birini sevgi ile kucaklayan insanlarımız ile dargınlıkların bittiği, sevgi ile dostluk bağlarının güçlendiği bir bayram olması dileği ile başta Altınova ve Yalovalılar olmak üzere, tüm vatandaşlarımızın Mübarek Kurban Bayramı’nı kutlarım” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: