Zafer Biryol, şampiyona ilk golünü atmak istiyor

KONYA (İHA) - Konyaspor'un tecrübeli golcüsü Zafer Biryol, cuma günü oynanacak Fenerbahçe maçında gol atarak, sarı-lacivertlilere karşı siftah yapmak istiyor.

Konyaspor forması altında, Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı önemli goller atan ve takımını galibiyete taşıyan Zafer, Beşiktaş Paf takımında oynadığı günden bu yana Fenerbahçe'ye gol atamadığını belirterek, bu şanssızlığını kırmak istediğini vurguladı. Zafer, "Bu hafta Galatasaray'a yenilselerdi tam benim maçım olacaktı, ama olmadı. Cuma günü atmanın da çok büyük bir anlamı olmayacak ama yine de fileleri havalandıracağıma inanıyorum. Keşke şampiyonluk maçı olsaydı da, o karşılaşmada atsaydım" dedi.

Reklam
Reklam

Geçen sezonu 25 golle kapadıktan sonra, bu sene 16 golde kalan tecrübeli golcü, yine de attığı gol sayısının birçok olumsuzluğa rağmen iyi olduğunu söyledi. Bu hafta da gol bulduğu takdirde ilk 3 oyuncu arasında girebileceğini düşündüğünü kaydeden Zafer Biryol, "Fatih 30, Alex 24 gol attı. Sonra 17,18 gollü futbolcular var. Ben de en çok gol atan 5 oyuncudan biriyim. Bu kadar olumsuzluğa rağmen attığım gol sayısı iyi. Tabiki gol kralı olmak isterdim, ama Fatih her hafta atıyor. Geçen seneki performansımı yakalasam da, gol kralı olamazdım" şeklinde konuştu.

Öte yandan, yeşil-beyazlılar, cuma günü oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü. Teknik Direktör Safet Susic nezaretinde yaklaşık 1.5 saat süren idmanda düz koşu ve pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yapıldı. İdmanda, futbolcuların oldukça gergin olduğu gözlenirken, birkaç pozisyonda ikili tartışmalar yaşandı. Susic, bunun üzerine oyuncularını toplayarak, biraz daha sakin olmalarını istedi.

Reklam
Reklam

Konyaspor, ligin son haftasında kendi sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını yarın akşam saatlerinde yapacağı çalışmayla sürdürecek.