Zafer Haftası Kutlamaları-Türk Hava Kuvvetleri'ne Bağlı Solo Türk'ün, Zafer Haftasıkutlamaları Kapsamında Afyonkarahisar'da Yaptığı Gösteribüyük Beğeni Topladı

Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı Solo Türk'ün, Zafer Haftası kutlamaları kapsamında Afyonkarahisar'da yaptığı gösteri büyük beğeni topladı.

Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı Solo Türk'ün, Zafer Haftası kutlamaları kapsamında Afyonkarahisar'da yaptığı gösteri büyük beğeni topladı.

Afyonkarahisar Hava Meydan Komutanlığı'ndaki gösteri uçuşunu, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, 1. Hava Kuvvet Komutanı Korgeneral Abidin Ünal, Afyonkarahisar Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, askeri personel ve çok sayıda vatandaş izledi.

Solo Türk'ün yaklaşık yarım saat süren gösterisi protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından alkışlandı. Gösterinin ardından Balkanlıoğlu, Ünal, Yıldırım ve Çoban, pilotlara plaket verdi. Pilotlar da Balkanlıoğlu, Ünal, Yıldırım ve Çoban'a imzalı Solo Türk posteri verdi.

Reklam
Reklam

Vatandaşlar, Solo Türk pilotlarıyla fotoğraf çektirmek, stantlarda satışa sunulan Solo Türk tişört, şapka ve anahtarlıklarından almak için sıraya girdi.

Solo Türk'ün gösterilerini yerden 30 metreden 5 kilometreye kadar irtifada, saatte 200 ile bin 150 kilometre hız aralığında gerçekleştirdiği bildirildi.

Muhabir: Serdar Yılmaz - Mustafa Güngör

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz