Zafer Kalkınma Ajansı Salihli’de Toplandı

Manisa, Uşak, Kütahya ve Afyonkarahisar illerini kapsayan Zafer Kalkınma Ajansı’nın 2012 yılı 6. toplantısı Salihli’de...

Manisa, Uşak, Kütahya ve Afyonkarahisar illerini kapsayan Zafer Kalkınma Ajansı’nın 2012 yılı 6. toplantısı Salihli’de gerçekleştirildi. Bir ay önce atanan Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden’in ilk kez katıldığı toplantıda, illerin planlama müdürleri yatırım programları hakkında ajansın Yönetim Kurulu’na sunum yaptı.

Kuzey Ege illerinin kalkınmasını desteklemek üzere faaliyet gösteren Zafer Kalkınma Ajansı, 2012 yılının 6. toplantısını Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nın Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi. Toplantıya Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun yanı sıra, Yönetim Kurulu Üyeleri Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden ve dört ilin İl Genel Meclisi başkanları katıldı.

Reklam
Reklam

Üç saati aşkın süren toplantı sonunda açıklama yapan Afyonkarahisar Valisi Balkanlıoğlu, yılın 6. toplantısında illerin yatırım programlarını ve 2012 yılı ara faaliyet raporunu görüştüklerini kaydetti. Toplantıları her ay başka ilde düzenlemeyi bir gelenek haline getirdiklerini vurgulayan Vali Balkanlıoğlu, toplantı öncesinde Salihlili şehit er Anıl Eruluç’un cenaze törenine katıldıklarına dikkat çekerek, “İnşallah son olur” temennisinde bulundu. Balkanlıoğlu şöyle konuştu: “Zafer Kalkınma Ajansı olarak bölgemizin rantabl olacak bir şekilde kalkınması için kararlar alıyoruz. Diğer üç vali ile uyumlu bir çalışma sergiliyoruz. Bu ayki toplantımıza Salihli Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliği yaptı. Önümüzdeki ay Kütahya’da bir araya geleceğiz.”

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz de üçüncü mali destekleme programını sosyal hizmetler konusunda açmayı kararlaştırdıklarını söyledi. Kırşehir Valiliği görevinden, geçtiğimiz ay Uşak Valiliği’ne atanan Mehmet Ufuk Erden de toplantıya ilk kez katıldığını, bu toplantının ajansı tanımak için iyi bir fırsat olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz