Zafer Kalkınma Ajansı'ndan KÜTBO'ya Destek

Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Başkanı Ahmet Altınkaya, hazırladıkları "Kütahya Yeni Borsasına ZEKA ile Kavuşuyor" projesinin Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) tarafından

Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Başkanı Ahmet Altınkaya, hazırladıkları "Kütahya Yeni Borsasına ZEKA ile Kavuşuyor" projesinin Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) tarafından uygulanan Sürdürülebilir Kırsal Kentsel Altyapı Mali Destek Programı (SÜKAP) kapsamında hibe desteği almaya hak kazandığını bildirdi.

Altınkaya, yaptığı yazılı açıklamada, inşaatına devam edilen yeni hizmet binasının hububat alım-satım salonu, laboratuvar, kantar ve elektronik alt yapılarının, ajansın sağladığı destekle tamamlanacağını belirtti.

Reklam
Reklam

Ajansın, SÜKAP kapsamında kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşların yenilikçi projelerini destekleyeceğini açıkladığını anımsatan Altınkaya, şunları kaydetti:

"KÜTBO olarak inşaatı devam etmekte olan hizmet binasının elektronik hububat alım-satım ve müzayede salonunun tefrişi, dekorasyonu, inşaat harcamalarının ve elektronik alt yapısının yüzde 50 oranında hibe desteğinden faydalanmak için projemizi sunduk. Bu program kapsamında sunulan 91 proje, mali kapasite, ilgililik, sürdürülebilirlik, bütçe etkinliği başlıklarında puanlanarak, hibe desteği kazanan projeler belirlendi. Kütahya ilindeki sunulan projeler arasından borsamızın projesi en yüksek puanı alarak ilk sıradan hibe desteği almaya hak kazandı. Yeni binamız, ilimiz ve bölgemiz ekonomisine, tarım sektörüne büyük faydalar sağlayacak olup, üyelerimize ve çiftçimize hizmette en üst düzeyde katkı sağlamaya devam edecektir. Ajansın da desteği alınarak daha kısa sürede modern borsacılığa adım atmanın gururunu yaşıyoruz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: