Zafer Keskiner'in Adı Salihli Şehir Tiyatro Salonu'na Verildi

Salihli'de üç dönem belediye başkanlığı yapan ve bu yıl mayıs ayında vefat eden Zafer Keskiner'in adı, kurucusu olduğu Salihli Şehir

Salihli'de üç dönem belediye başkanlığı yapan ve bu yıl mayıs ayında vefat eden Zafer Keskiner'in adı, kurucusu olduğu Salihli Şehir Tiyatrosu'nda yaşatılacak.

Salihli Belediye Meclisi'nin temmuz ayı toplantısında, merhum belediye başkanı Keskiner'in adının kurucusu olduğu Salihli Şehir Tiyatrosu'nun salonuna verilmesi kararlaştırıldı.

Salihli'de 1984-1994 yılları arasında iki dönem ve 1999-2004 yılları arasında bir dönem belediye başkanlığı yapan Zafer Keskiner, geçirdiği rahatsızlık sonucu mayıs ayında yaşamını yitirmişti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Çetin Karabıyık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz