Zafer Koleji Sbs’de Yine Yüz Güldürdü

Afyonkarahisar’daki Zafer Koleji öğrencisi Anıl Yarkın Sıvacı SBS’de 500 tam puan alarak Türkiye birinciliğine ortak...

Afyonkarahisar’daki Zafer Koleji öğrencisi Anıl Yarkın Sıvacı SBS’de 500 tam puan alarak Türkiye birinciliğine ortak oldu.

Afyonkarahisar’da dört yılda 11 Türkiye birincisi çıkardığını bildiren Zafer Koleji Genel Müdürü Hasan Korkmaz, Seviye Belirleme Sınavı’nda (SBS) kolejin bir kez daha birçok öğrencinin mutluluğuna ev sahipliği yaptığını söyledi. Zafer Koleji öğrencisi Anıl Yarkın Sıvacı’nın 2012 SBS’de 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olduğunu belirten Korkmaz, SBS- Ortaöğretim Yerleştirme Puanı sonuçlarına göre de Afyonkarahisar birincisinin Tarık Talha Demirdöğen’in olduğunu kaydetti. İl sıralamasında ilk beşte üç öğrencilerinin bulunduğunu açıklayan Korkmaz, ilk yüzde ise on öğrencilerinin bulunduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Korkmaz, “SBS birinciliklerinin geleneksel hale geldiği okulumuzda, 8. sınıf SBS sonuçlarına göre 2011’de Nurettin Alperen Üstün, 2010’da Alperen Bağlama ve Tuğba Çelikten, 2009’da Furkan Beştepe, 2008’de Metehan Çelikten 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olmuşlardı. Öğrencilerimizin başarılarından gurur duyuyoruz. Bu sınav sonuçları, Zafer Koleji’nin üstün bir kalitede eğitim sunduğunun bir göstergesidir. Bu başarıda emeği geçen öğrencilerimize, velilerimize ve tüm Zafer Koleji ailesine teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: