Zafer Koleji yeni binasına taşınmak için gün sayıyor

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 11 yıldır eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüren Zafer Koleji, Ağustos ayından itibaren...

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 11 yıldır eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüren Zafer Koleji, Ağustos ayından itibaren Trakya’nın en kapsamlı koleji olarak yeni kampüsünde eğitim ve öğretime devam edecek.
Okul Müdürü Rahmi Ocak, Çorlu’da görev yapan basın mensuplarına okul hakkında bilgiler verdi. İstanbul Yolu üzerinde yapımı devam eden ve mülkiyeti kendilerine ait olan yeni okul inşaatını anlatan Ocak, Ağustos 2012’de inşaatın kısmen bitmiş olacağını ve okulun buraya taşınacağını söyledi. Okul müdürü Ocak, ‘’Yeni okulumuz 2011-2012 eğitim ve öğretim dönemine Fatih Koleji olarak başlayacak ve böyle devam edecek. 20 bin m2 kapalı alanı olan okulda 50 derslik, 12 loboratuvar, ikisi küçük bir tanesi 550 kişilik olmak üzere 3 konferans salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, bin 200 kişilik yemekhane, 7 adet çok maksatlı spor salonu, 70 kişilik misafirhanesi olacak. Her sınıfta en fazla 20 öğrenci eğitim görecek. Okulumuz Marmara Bölgesinde bu kadar geniş kapmalı ilk kolej olacak ve Fatih Koleji olarak eğitim ve öğretime devam edeceğiz,’’ dedi.
Yeni dönemde eğitim ücretlerinin normal olacağını söyleyen Ocak, "Şuan 450 öğrenci kapasitemiz var, yeni binada bu iki katına çıkacak. Yönetim kurulumuz her yıl ortalama yüzde 10 civarında eğitim ücretlerine zam yapıyor. Bu değişmeyecek, yeni yerimiz de bu uygulama devam edecek’’ açıklamasını yaptı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz