Zafer Mahallesi'nde asfaltlama çalışması başladı

Antalya’nın Kepez ilçesi Zafer Mahallesi’nde asfaltlama çalışması başladı. Daha önce 20 bin 500 metre karelik...

Antalya’nın Kepez ilçesi Zafer Mahallesi’nde asfaltlama çalışması başladı. Daha önce 20 bin 500 metre karelik alanda yeşil alan yapılan bölgede vatandaşların park yapma sorunu da çözülüyor.
Konuyla ilgili Kepez Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre yıllardır miting alanı olarak kullanılan, ancak düzenlenen mitingler dışında atıl halde bekletilen Zafer Mahallesi 2617-2622 sokak arası, Kepez Belediyesi’nin hazırladığı projeyle park olarak düzenlendi. Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Zafer Mahallesi’nde hizmet veren bazı taksi duraklarında kilit taşı döşemesi, Kapalı Halk Pazarı’nda korkuluk çalışması, masa ve bank, spor aletleri ve kamelya montajı ile 170 adet ağaç ve bitki dikimi yaptı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün 8 ayda yaptığı çalışmalar sonrası Fen İşleri Müdürlüğü de bölgeye asfalt dökmeye başladı.
İlçede her mahalle için ayrı ayrı projeler ürettiklerini belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Zafer Mahallesi’nde mitingler dışında yıllardır atıl halde kalan 20 bin 500 metre karelik alanı park olarak düzenlediklerini ve geçtiğimiz günlerde halkın hizmetine sunduklarını söyledi. Park alanı çevresinde, halı saha tesisi, kapalı halk pazarı ve düğün salonu olması sebebiyle, zaman zaman mahallelilerin park sorunu yaşadığını dile getiren Tütüncü, stabilize asfalt kaplama yaptıkları 5 bin metrekarelik alanı, otopark olarak halkın hizmetine sunacaklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz