Zafer Mahallesi'nde "Zafer Şöleni" Düzenlendi

Zafer Mahallesi'nde, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla "Zafer Şöleni" düzenlendi.

Zafer Mahallesi'nde, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla "Zafer Şöleni" düzenlendi.

Isparta Belediyesi ve Zafer Mahallesi muhtarlığı işbirliğiyle mahalle meydanında düzenlenen program, mehteran takımı ve halk oyunları gösterileriyle başladı.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, programda yaptığı konuşmada, Türk milletinin asla tarihten silinemeyeceğini söyledi. 30 Ağustos tarihinin, Türk milletinin yok olma mücadelesinden zaferle çıktığı gün olduğunu vurgulayan Günaydın, "İşte biz de bugün Zafer Mahallemizde Zafer Bayramımızı kutluyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Oğuz Başaran ise cephede kazanılan zaferlerin, mutlaka bilim, teknik, sanayi, ekonomi, eğitim ve sosyal hayatın her alanında gerçekleştirilecek başarılarla taçlandırılması gerektiğini kaydetti.

Kendilerinin de bu hedef doğrultusunda gece gündüz demeden çalışan bir belediyecilik anlayışına sahip olduklarını ifade eden Başaran, "Belki ecdadımızın ortaya koyduğu özveri ve çalışma azmi ile karşılaştırılamaz, ancak bu düşünce azimle çalışan bir belediye ekibi olarak onların torunları olmayı hak etmeye ve şefaatlerine nail olmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Konuklara bal şerbeti ikram edilen program, Ozan Manas'ın konseriyle son buldu.

Muhabir: Mehmet Erbek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: