Zafer Tüzün: Alper Süreci Çok Iyi Yönetti

Eskişehirspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün, Alper için Galatasaray’dan teklif geldiğini, ancak sezon sonuna kadar oyuncuların...

Eskişehirspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün, Alper için Galatasaray’dan teklif geldiğini, ancak sezon sonuna kadar oyuncuların transferi düşünmediklerini ifade etti. Tüzün, Alper’in süreci iyi değerlendirdiğini kaydederek, “Bilhassa kendisine ve tüm takıma bunu söylüyoruz; ‘Sezonun sonu gelmeden hiçbir şekilde Eskişehirspor kulübünde transfer düşünmeyin.’ diye. Buna rağmen bu haftaki Kasımpaşa maçına gittiğimizde Galatasaray Başkanı ve Yönetim Kurulu’nun talepleri oldu. Onların görüşmeleri oldu karşılıklı. Bu çocuğumuzu istediklerini söylediler ama ne olursa olsun tabiî ki yönetim tarafından tahmin ediyorum konuşmalar devam ediyor.” dedi.

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig´in 32. haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Eskişehirspor, kendi evinde yapacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta son dakika golü ile Kasımpaşa’yı deplasmanda yenen Eskişehirspor, kendi evinde Beşiktaş’ı ağırlıyor. Lig’de 42 puanla 9. sırada yer alan kırmızı siyahlı takım, galip gelerek üst sıralarda ligi bitirmek istiyor.

Hanefi Demirkol Tesisleri’nde Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde çalışmalarını sürdüren kırmızı siyahlı takım, 90 dakika antrenman taktik ağırlıklı çalıştı. Tedavisi devam eden Yiğit çalışmada yer almazken, dizinde ağrısı bulunan Necati ve adele sertleşmesi olan Alper sağlık ekibi gözetiminde fitness salonunda antrenmanını tamamladı.

Eskişehirspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün de antrenmanda yaptığı açıklamada, uzun bir dönem kendilerini üzen skorlar aldıklarını ancak Kasımpaşa deplasmanında alınan 3 puanın tekrar takımı toparladığını söyledi. “Sezon sonunun gelmesi havaların değişmesine rağmen Eskişehirspor’un hedeflerinin olduğunu doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” diyen Tüzün, Beşiktaş karşısında galip gelmek istediklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz