Zambak'ın akıllı tahtaya uyumlu e-kitapları Cebıt’te

Eğitimde elektronik yayıncılık dönemine geçilmesi ile birlikte tebeşir tozu ve silgi izi rafa kalkıyor. Okul...

Eğitimde elektronik yayıncılık dönemine geçilmesi ile birlikte tebeşir tozu ve silgi izi rafa kalkıyor. Okul öncesi yayınlardan, lise son sınıfa kadar geniş bir öğrenci kitlesine hitap eden ürünlere sahip olan Zambak Yayın Grubu, alışılagelmiş kitapla eğitim dışında barındırdığı zengin içeriği ile elektronik yayıncılık eğitime yeni bir pencere açıyor. Hücreleme Yöntemine Göre hazırlanmış ‘akıllı tahta’ya uyumlu ve internet ortamına taşınmış kitapları öğretmen ve öğrencilerin ulaşmasını ve kullanmasını sağlıyor. Şirket, söz konusu ürünlerini Bilişim Fuarı’nda görücüye çıkarıyor.
Zambak Yayın Grubu Genel Müdürü Bayram Murat, dünyanın son hızla elektronik yayıncılığa geçtiğini, Türkiye'nin de buna kayıtsız kalamayacağını söyledi. Yayıncıların hem kendilerini hem de sektörü yenilemek zorunda olduklarını ifade eden Murat, "Bu bağlamda Başbakanımız Tayyip Erdoğan'ın hem 'Fatih Projesi'ne, hem de 'e-book (kitap) Projesi'ne destek veriyoruz. Bunun için Zambak Yayın Grubu olarak alt yapımızın hazır olduğunu kamuoyuna duyuruyoruz." diye konuştu.
Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 6-9 Ekim 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan CeBIT Bilişim ve Teknoloji fuarına Zambak Yayın Grubu’ndan Zambak Yayınları Elektronik Yayınları ile katılacak. Zambak Yayınları ilk kez katılacağı bilişim fuarında uzun yıllara dayanan bilgi ve birikiminin bir yansıması olarak öncülüğünü yaptığı sektöreel gelişmeleri, yenilikleri uygulamalı olarak sektörün tüm kesimlerine göstermeyi hedefliyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz