Zambak’tan Okul Kütüphanesine Kitap Bağışı

Zambak Yayınları Saruhanlı İlçe Bayisi Tunahan Matbaacılık, Cumhuriyet İlköğretim Okulu kütüphanesine 50 adet kitap bağışladı.Zambak...

Zambak Yayınları Saruhanlı İlçe Bayisi Tunahan Matbaacılık, Cumhuriyet İlköğretim Okulu kütüphanesine 50 adet kitap bağışladı.

Zambak Yayınları yetkilisi Özkan Erkuş, Okul Müdürü Ahmet Dülger’i ziyaret ederek bağışlanan kitapları teslim etti. Erkuş, ziyarette yaptığı konuşmada firma olarak kurumlarının da bir eğitim hizmeti verdiğini, bu nedenle eğitime büyük önem verdiklerini kaydetti. Okul öncesi, ilk ve orta öğretim öğrencileri için çeşitli yardımcı kitaplar ve sınavlara hazırlık setleri yayınlayarak eğitime katkıda bulunduklarını belirten Erkuş, öğrencileri hayata hazırlayan bir kurum olduklarını anlattı.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Ahmet Dülger ise, bağışladıkları kitaplardan dolayı Erkuş’a teşekkür ederek şöyle dedi: “Okulumuzda küçük bir sınıfta az sayıda kitapla hizmet veren kitaplığı büyütmek için başlattığımız çalışmalara öğretmen, öğrenci ve velilerimiz de destek verdi. Çalışma kısa süre içinde kitap bağışlama seferberliğine dönüştü. Okulda 500 olan kitap sayısının 3 ayda bin 500’e ulaştı. Destek veren herkese teşekkür ediyorum.”

Ziyarette hazır bulunan Okul Aile Birliği Başkanı Aysun Avcı da, Zambak yayınlarına teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: