Zambak’tan okul öncesine ‘Değer’

Zambak Grubu, okul öncesinden 8’inci sınıfa tüm öğrencilerin eğitimine katkı sunmak adına Değer Yayınları’nı çıkarıyor....

Zambak Grubu, okul öncesinden 8’inci sınıfa tüm öğrencilerin eğitimine katkı sunmak adına Değer Yayınları’nı çıkarıyor. Alanında uzman yazarların kaleme aldığı, pedagogların ve öğretmenlerin denetleyip onay verdiği serinin öğrencilerin tercihi olması hedefleniyor.
Değer Yayınları, 2011-2012 eğitim sezonu ile birlikte hem öğretmenlerin hem de öğrencilerin hizmetine sunulacak.
Öğrencilerin kitap yükünün azaltılması amacıyla kopartılabilir sayfalı kitap ve fasikül ürünler hazırlandı. İçeriği Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun olarak belirlenen yayınlar, Öğrenci Takipli Eğitim Seti (ÖTES) sistemi göz önünde bulundurularak tüketiciye sunuldu.
Değer, okul öncesinden 3’üncü, 1’inci sınıftan 8’inci sınıfa kadar 41 olmak üzere toplamda 44 tür üründen oluşacak. Konu testlerinde bulunan kimi soruların video çözümleri www.degeryayinlari.com internet sayfasında yayınlanacak.
Yeni ürünün önemine işaret eden Zambak Yayın Grubu Genel Müdürü Bayram Murat, görme engelli öğrenciler için yürütecekleri faaliyetlere de değindi. Murat, “Görme engelli öğrencilerin de kullanabileceği içeriklerin projelendirilmesi yapılmakta. Okullarda okuyan görme engelli öğrencilerin kullanımına uygun olarak projelendirilmiştir. Yayınlarımızın ÖTES sistemi dışındaki en büyük özelliği, her bir kitabın brail alfabesi ile görme engellilerin de istifadesine sunulabilecek şekilde hazırlanacak olmasıdır.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz