Zanlıları Kovalarken Kaza Geçiren Polis Memuru

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, zanlıları kovalarken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden polis memuru

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, zanlıları kovalarken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden polis memuru Mehmet Yerlikaya için taziye mesajı yayımladı.

Aydın mesajında, görevi başındayken şehit olan Mehmet Yerlikaya'ya Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Görev aşkıyla hareket eden polis memuru Yerlikaya'nın elim bir trafik kazası sonrasında hayatını kaybettiğini ifade eden Aydın, şunları kaydetti:

"Polisler, vatandaşlarımız için görev yapıyor, onları suçlulardan koruma adına hayatını ortaya koyuyor. Mehmet kardeşimiz de zanlıları takip ederken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir. Şehidimize Allah'tan rahmet dilerken, tüm yakınlarına, Çelikhan halkına ve emniyet teşkilatına da sabırlar diliyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Mustafa Aloğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz