Zap Suyu'nda Rafting Heyecanı

Hakkarililer, Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Zap Suyu'nda rafting yaptı.

Hakkarililer, Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Zap Suyu'nda rafting yaptı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Gençlik Haftası dolayısıyla kent merkezine 7 kilometre uzaklıktaki Depin mevkisinde etkinlik düzenlendi.

Polis kontrol noktasının bulunduğu karayolunun trafiğe kapatılmasının ardından kentin tek giriş noktası olan Depin köprüsünde masa tenisi oynayan vatandaşlar, Kürtçe ve Türkçe şarkılar eşliğinde halay çekti.

Daha sonra Zap Suyu'nda rafting yapan vatandaşlar, "Zap'ta umuda pedal çeviriyoruz" sloganıyla düzenlenen bisiklet turuna katıldı.

Reklam
Reklam

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, Gençlik Haftası'nın bu yıl kentte "barış ve kardeşlik" havasında kutlandığını belirterek, vatandaşların etkinliklere gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Vatandaşlar ise çözüm süreci ile sağlanan barış ortamının devam etmesi gerektiğini vurgulayarak, yerli ve yabancı turistleri kentin güzelliklerini görmeye davet etti.

Muhabir: Yılmaz Kazandıoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: