Zara Belediyesi Hizmet Binası Ve Kültür Sarayı Yapımı-Hizmet Binası Ve Kültür Sarayının Yapılacağı Alanda Bulunantrafo Binasının Kaldırılmasıyla Çalışmalar Başladı

Zara'da, trafo binasının taşınmasının ardından Belediye Hizmet Binası ve Kültür Sarayı yapımı çalışmaları başladı.

Zara'da, trafo binasının taşınmasının ardından Belediye Hizmet Binası ve Kültür Sarayı yapımı çalışmaları başladı.

Belediye Başkanı Hüsamettin Gürsoy, mevcut belediye binasının ilçenin ihtiyaçlarına cevap veremediğini bu nedenle hizmet binası ile kültür sarayı yapma kararı aldıklarını anımsattı.

İki binayı tek çatı altında toplayarak ilçeye yakışır bir proje hazırladıklarını ifade eden Gürsoy, "Projenin uygulanacağı alan üzerinde bulunan trafo binasının kaldırılması için başlattığımız süreç uzayınca bir türlü projemizi başlatamadık. Nihayet trafonun gösterdiğimiz alana taşınmasının ardından Zara Belediyesi Hizmet Binası ve Kültür Sarayı için çalışmalara başladık" dedi.

Reklam
Reklam

Projenin ilçenin her türlü sosyal ve kültürel ihtiyacına cevap verebilecek nitelikte olduğunu söyleyen Gürsoy, şunları kaydetti:

"Dağınık durumda olan hizmet birimlerimizi yapılacak binayla bir araya getireceğiz. Binamızda sinema salonları, toplantı, spor ve düğün salonu ile kültür merkezi ve misafirhane de yer alacak. Projemizi 2013 yılında ilçemize kazandırmayı hedefliyoruz" dedi.

Muhabir: İbrahim Özel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: