Zara Veysel Dursun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğü'ne Yalman Atandı

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Zara Veysel Dursun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğü görevine Yrd. Doç. Dr. İlkay Noyan Yalman atandı.

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Zara Veysel Dursun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğü görevine Yrd. Doç. Dr. İlkay Noyan Yalman atandı.

CÜ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Bozdoğan'ın yerine atanan Yrd. Doç. Dr. İlkay Noyan Yalman, görevine başladı.

Sivas'ta 1971 yılında doğan Noyan, ilk ve orta öğrenimini Sivas'ta tamamladı. Yalman, 1993 yılında Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu.

1995 yılında CÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde araştırma görevlisi olarak göreve başlayan Yalman, 1996 yılında CÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Anabilim Dalı'nda yüksek lisansını, 2010 yılında Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Anabilim Dalı'nda doktorasını tamamladı.

Reklam
Reklam

2011 yılında Yrd. Doç. Dr. unvanını alan Yalman, halen CÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü'nde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. Yalman, evli ve iki çocuk annesidir.

Muhabir: İbrahim Özel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: