Zaragoza 9 günde 3 hoca değiştirdi!

İspanya'nın Real Zaragoza takımı kelimenin tam anlamıyla krizin göbeğinde. Yaklaşık bir hafta önce Teknik Direktör Victor Fernandez'in yerinegöreve gelen Ander Garitano istifa ederken, takımın yeni hocasının Javier Irureta olacağı belirtildi.

Futbolculuk döneminde Real Zaragoza'da forma giyen Garitano, sezon sonuna kadar işleri düzeltmesi isteğiyle 1 hafta önce getirildiği teknik direktörlük görevinden istifa etti. Garitano'yla, Copa del Rey'den elenen, ancak La Liga'da Real Murcia'yı devirerek umutlanan Zaragoza, bu haberle sarsılırken, yeni hocanın Javier Irureta olacağı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Garitano'nun istifasının nedeniyse, yönetimle yaşanan uyumsuzluk. İspanya'da yayınlanan AS gazetesinin haberine göre Garitano, Andres D'Alessandro'nun kiralık olarak gönderilmesi ya da satılması yönündeki talebine 'ret' yanıtı veren yönetime kızdı ve görevi bıraktı.

Bunun üzerine toplanan Zaragoza yönetiminin, hemen, Deportivo'nun eski efsane hocası Javier Irureta'yla bağlantı kurduğu ve 59 yaşındaki Basklı çalıştırıcıyla anlaştığı öne sürüldü.

Kaynak: Goal.com