"Zaralı Alışkanlıklarla Mücadele Ve Korunma Yolları" Projesi

OSMANİYE (AA) - Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Kadirli Meslek Yüksekokulu tarafından "Zaralı alışkanlıklarla mücadele ve korunma yolları" konulu proje başlatıldı.

"Gerçek işimiz bataklığı kurutmaktır" İlçe Emniyet Müdürü Uğurtan Koray Ayhan ise uyuşturucu ve zararlı alışkanlıklardan korunma konusunun tüm dünyanın meselesi olduğunu belirtti. Ayhan, konunun geniş kapsamlı olarak ele alınması gerektiğini ifade ederek, "Bu, çözüm açısından çok yönlü ele alınması gereken bir konudur. Mücadeleye başlamadan önce konunun sebeplerinin hem sosyolojik hem de ekonomik yönden incelenmesi gerekir. Gençlerin boş zamanlarını değerlendirecekleri sosyal aktivitelerin oluşması lazım. İlçemizde gençleri sosyal ve sportif faaliyetlere çekebileceğimiz ortamlar yaratmak zorundayız. Polisiye tedbirler zaten alınmakta. Gerçek işimiz bataklığı kurutmaktı" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz