Zaraspor Şampiyonluğa Gidiyor

TFF Bal Ligi 3.grupta mücadele eden Zara Belediyespor Zara Ahmet Başyurt İlçe stadyumunda oynadığı karşılaşmada...

TFF Bal Ligi 3.grupta mücadele eden Zara Belediyespor Zara Ahmet Başyurt İlçe stadyumunda oynadığı karşılaşmada Ordu temsilcisi Altaş Soyaspor'u her iki yarıda attığı gollerle 2-0 mağlup etti. Lider Zaraspor ligin bitimine bir hafta kala puanını 56'ya yükselterek zirvedeki yerini korudu.

Zara Ahmet Başyurt ilçe Stadyumunda oynanan karşılaşmaya protokol ve taraftarların ilgisi büyüktü. Karşılaşmayı Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Zara belediye başkanı Hüsamettin Gürsoy, Zaraspor Kulübü Başkanı Erdoğan Döner, Kulüp eski Başkanı Alihan Çiçek, Sivasspor’lu futbolcu Ziya Erdal yöneticiler ve taraftarlar izledi.

Reklam
Reklam

Zaraspor - Ordu Altaş Soyaspor Karşılaşmasını Adıyaman bölgesi hakemi Ali Köse yönetti. Ev sahibi lider Zaraspor beklediği golü 40. dakikada Metin Kurt'la bularak 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi takımın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda da oyun üstünlüğünü elinden bırakmayan Zara Belediyespor karşılaşmanın 83. dakikasında Fatih Özaydın'ın golüyle skoru 2-0 yaptı. Karşılaşma bu skorla biterken tribünler, "Şampiyon Zara" sesleriyle inledi.

Maçın bitiminde Zaraspor soyunma odasında konuşan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Zara belediye başkanı Hüsamettin Gürsoy, Zaraspor Kulübü Başkanı Erdoğan Döner, Kulüp eski Başkanı Alihan Çiçek ve ikinci başkan Ergüder Sümbüloğlu teknik heyet ve futbolcuları tebrik ettiler.

Zara Belediyespor Kulübü Başkanı Erdoğan Döner ise bu ekibin kurulmasında bu noktaya taşınmasında pay sahibi olan herkese çok teşekkür ediyorum. Yönetim kurulum, teknik ekibim ve futbolcularımızla bir kez daha gurur duyuyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Zaraspor son maçını kazandığı takdirde TFF.3 lige çıkmaya hak kazanacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz