Zaroğlu Ailesinden, Fakülte Binası İçin 25 Bin Lira Destek

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Salihli Meslek Yüksek Okulu kampüs alanı içerisinde Salihli Üniversite Yaptırma ve...

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Salihli Meslek Yüksek Okulu kampüs alanı içerisinde Salihli Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin topladığı bağışlarla inşaatına devam edilen Salihli İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi binası için Zaroğlu ailesi de 25 bin TL bağışta bulundu.

Fakülte için 25 bin TL bağışta bulunan Zaroğlu ailesi Salihli Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Derneği yönetimini Zaroğlu Centroom’da ağırladı. Ziyarette açıklamalarda bulunan Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Derneği Hüsnü Tuğrul, “Fakülte binası için sürecimiz devam ediyor. Nurettin Bey ailesi adına 25 bin TL katkıda bulundu. İnşallah aynı bakış açısı ile sağduyulu esnaflarımızın, kişilerimizin, kurumlarımızın desteği ile bu süreci sonuca ulaştıracağız” dedi.

Reklam
Reklam

Fakülte için aile olarak desteklerinin devam edeceğini belirten Selim Zar ise, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Salihli’nin gelecekteki yöneticileri olarak, sosyal yaşam alanının mükemmel olduğu bu şehirde, insanların ekonomik olarak da güçlenmesi için Üniversite oluşumunun gerekli olduğuna inanıyoruz. Kütahya, Uşak ve Gümüşhane gibi bir çok mevcut Anadolu şehrinde herhangi bir sanayi ve tarım alanında çok fazla bir yatırım olmamasına rağmen Üniversiteler bu şehirleri ayakta tutuyor. Mevcut şartlarda biz Salihlili olarak güzide ilçemizi böyle bir faaliyetten mahrum etme hakkına sahip değiliz. Gelecekte Salihli’yi bir bilim ve teknoloji şehri yapmak öncelikli hedefimiz olmalıdır. Göç veren bir ilçe konumundan çıkarıp istihdam alanı genişletilerek beyin göçünü de bünyesine çeken bir şehir oluşturmak zorundayız. Eğer gelecekte Salihli’yi yönetecek olan biz gençler kentimizin ve Salihlimizin varlığını sürdürmek insanların yerleşmek için, yaşamak için hayal ettiği bir şehir olmasını istiyoruz. Bunları gerçekleştirmek zorundayız. Salihli Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Derneği’ne bütün odalarımızın, tüzel kişiliklerin ve gerçek kişilerin elinden gelen katkıyı sunması gerekmektedir. Mevcut odaların Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Derneği’ne destek noktasında çekildiğini görmek biz A Takımı gençlerini gerçekten üzüyor. İnsanlar kendi egosunu tatmin etmek için yaşadığı bu şehre ihanet etme hakkına sahip değildir. Hayatın onlara yaptığı sürpriz ile belli makam ve mevkilerde bulunmaları, onların tek başlarına fevri hareket etmelerini hiçbir sebep ile açıklayamaz. Umarım söylediğim sözler gerekli kişiler tarafından algılanır. Üniversitemizin ivedilikle, biran önce tamamlanmasını diliyorum. Zaroğlu ailesi olarak 25 bin TL ile bu katkıda bulunmaktan mutluyuz ve gururluyuz. Zaroğlu ailesi olarak katkılarımız devam edecek.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: