Zehir Taciri Kadın, Kuşağında Uyuşturucu Taşırken Yakalandı

Adana'da zehir tacirlerinin birbirinden ilginç uyuşturucu taşıma yöntemleri görenleri şaşkına çevirdi. Kimi peynir bidonuna saklanan...

Adana'da zehir tacirlerinin birbirinden ilginç uyuşturucu taşıma yöntemleri görenleri şaşkına çevirdi. Kimi peynir bidonuna saklanan kimi uyuşturucu satıcısı kadının kuşağına yerleştirdiği toplam 171 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi. Polis, 10 günde 28 ayrı operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptığı ileri sürülen 43 kişiyi gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Bürosu ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan zehir tacirlerine yönelik olarak 1 ile 9 Nisan tarihleri arasında ev, araç ve gösterilen yerlerde yapılan aramalarda 7 kilo 520 gramı eroin olmak üzere 171 kilogram uyuşturucu madde ele geçirdi, Uyuşturucunun yakalanması neticesinde 160 bin 700 vatandaşın zehirlenmesinin önüne geçildiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Uyuşturucu kullanımının ve ticaretinin önlenmesi için yapılan eğitimlerin, üretilen projelerin, alınan polisiye tedbirlerle gerçekleştirdiğimiz operasyonların önemli olduğunu biliyor ve gençlerimizi bu sonu olmayan yoldan kurtarmak için de zaman ve mekân sınırı tanımadan halkımız için en iyisini yapmak için çabalıyoruz. İlimizde asayiş ve düzeni sağlamak, gençlerimizi büyük tehlikelerden korumak için personelimizle birlikte uyuşturucu tacirlerine karşı başarılı çalışmalarımız devam ederken vatandaşlarımızın büyük destek vermesi ise bizi ayrıca onurlandırmaktadır." denildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: