Zehir Tacirleri Polisten Kaçamadı

Kayseri’de Kaçakçılık ve Organize suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uygulama yaptığını görerek kaçan zehir tacirleri...

Kayseri’de Kaçakçılık ve Organize suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uygulama yaptığını görerek kaçan zehir tacirleri yakalandı. Zehir tacirlerinin araçlarında yapılan aramalarda esrar, captagon hap ve ecstsay hap ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre Kayseri Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi kavşağında uygulama yaptıkları öğrenildi. Uygulama noktasına yaklaşık 750 metre kala bir otomobilin şarampole inerek kaçmaya çalıştığı bildirildi. Yapılan kovalamaca neticesinde U.T., İ.K. ve D.Ç. isimli şahısların yakalanarak gözaltına alındıkları öğrenildi.

Reklam
Reklam

Yapılan aramalarda 1 adet beyaz renkli poşet içerisinden daralı ağırlığı 1 kilo 250 gram gelen esrar maddesi ile 1 adet ağzı kilitli şeffaf renkli poşet içerisinden kirli beyaz renkli üzerinde ters şekilde birbirinin içerisine geçmiş ( C ) harfi logosu bulunan toplam 287 adet sentetik uyuşturuculardan Captagon tabletler ve esrar maddesi arasına dağılmış vaziyette toplam 255 adet turuncu renkli üzerinde herhangi bir logo bulunmayan sentetik uyuşturuculardan ecstasy tabletler ele geçirildiği bildirildi.

Yetkililer, gözaltına alınan 3 kişi hakkında başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğünü kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: