Zehir tacirlerinden biri polis çıktı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Gültepe rampasında durdurdukları...

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Gültepe rampasında durdurdukları iki araçta toplam 61 kilo toz esrar maddesi ele geçirdi. Zehir tacirlerinden birinin polis memuru olduğu öğrenildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, Doğu illerinden getirilen yüklü miktarda uyuşturucu maddenin Kocaeli üzerinden İstanbul'a götürüleceği ihbarını aldı. Operasyon için harekete geçen ekipler, uyuşturucu yüklü otomobilin şehir sınırları içine girdiğini tespit ettikten sonra şebekeye yönelik olarak gerçekleştireceği operasyon için düğmeye bastı. Zehir tacirlerinin Gültepe rampasına geldiklerini belirleyen narkotik ekipleri, şüpheli iki otomobili durdurdu. Ekipler, otomobiller içinde yaptıkları aramada 'zula' diye tabir edilen gizli bölmelere yerleştirilmiş 61 kilogram toz esrar maddesi ele geçirdi. Ayrıca araçta bulunan şahısların yapılan kimlik kontrollerinde 7 kişi içinden birinin polis memuru olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Gözaltına alınan zanlıların ifadelerinin alınmasından sonra adliyeye sevk edilecek. Olayla ilgili inceleme devam ediliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz