Zehirlendiğini söyleyerek yardım isteyen genç ölü bulundu

İZMİR (A.A) - Evde yediği yemeğin ardından rahatsızlanan ve zehirlenmiş olabileceğini söyleyerek bir akrabasından yardım isteyen genç, kısa süre sonra

İZMİR (A.A) - Evde yediği yemeğin ardından rahatsızlanan ve zehirlenmiş olabileceğini söyleyerek bir akrabasından yardım isteyen genç, kısa süre sonra ölü bulundu.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Karabağlar 1407 Sokak'ta yalnız yaşadığı evinde yediği balık ve peynirin ardından rahatsızlanan Serkan Yılmaz (26), akrabası Sercan Kıdır'ı aradı ve zehirlenmiş olabileceğini belirterek yardım istedi.

Sercan Kıdır durumu sağlık ekiplerine bildirirken, Serkan Yılmaz, ihbar üzerine gelen ambulans ve polis ekipleri tarafından ölü bulundu.

Reklam
Reklam

Oyuncak tamirciliği yapan gencin cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Akrabasının ölümünün üzüntüsünü yaşayan Sercan Kıdır, gazetecilerin soruları üzerine, "Telefonla aradığında, 'balık ve peynir yedim. Zehirlenmiş olabilirim, titriyorum' dedi. Geldiğimizde ölmüştü" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: