Zehirlenen Turistlerin Tedavisi Sürüyor

Fatih'teki bir otelde kombi bacasından sızan gazdan zehirlenerek hastaneye kaldırılan turistlerden bazılarının tedavisi sürüyor. Tedavisi...

Fatih'teki bir otelde kombi bacasından sızan gazdan zehirlenerek hastaneye kaldırılan turistlerden bazılarının tedavisi sürüyor. Tedavisi tamamlanan birçok turistin de otele geri döndüğü belirtildi.

İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde; Kanada uyruklu Solruo Aasland ile Japon Yurie Nakanura, Kim Minyong ve - Moon Changyoon, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde İtalya uyruklu Grasiyano Alexya, Monica Dari ve soy ismi öğrenilemeyen Martha, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde (Çapa) Japon Moiko Tususi ve Isimaj Seriain tedavi edildi. Bazı turistler ise tekrar otellerine döndü.

Reklam
Reklam

Bu arada, Zeytinburnu Özel Sante Plas Hastanesi’nde de üzerinden kimlik çıkmayan Rus uyruklu bir kadının olduğu, zehirlenenler arasında Arap turistlerin de bulunduğu öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: