'Zehirlisin senden sıkıldım'

Jolie-Pitt çifti, New York'ta arkadaşlarıyla yemek yerken kıyamet koptu.

Evlenmeseler de 6 yıldır birlikte olan ve bu sürede 3'ü evlatlık 6 çocuk sahibi olan Brad Pitt ve Angelina Jolie çiftinin mallarını ve çocuklarını bölüşmek için anlaşma yaptıkları iddiaları, "Hollywood'un en meşhur çifti ayrılıyor mu" sorusunu yeniden gündeme getirdi. Dedikodulara göre, Pitt'in eski eşi Jennifer Aniston'a dönmesi sürpriz olmayacak.

**SEKSİ YILDIZ ANGELINA JOLIE'DEN ÖZEL FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

**

Brad Pitt ağlayacaktı

Brad Pitt, "Bay ve Bayan Smith" filminin setinde Angelina Jolie ile başlayan aşkı uğruna eski eşi Aniston'ı 6 yıl önce terk etmişti. Brad Pitt'in ailesinin ve kamuoyunun Aniston'ı yakışıklı aktöre daha çok yakıştırdığı gerçeğini bir türlü kabullenemeyen Jolie'nin, Pitt'in eski eşine karşı bitmek bilmeyen bir kıskançlık beslediği herkesçe biliniyordu. Aniston da, evliliklerinin ardından Pitt'i hala sevdiğini sıklıkla dile getirmekten kaçınmadı.

Bu ay, New York'taki bir lokantada arkadaşlarıyla beraber yemek yiyen ikili arasında çıkan kavga ilişkilerinin patlama noktasına geldiğini gözler önüne serdi: Neredeyse ağlamak üzere olduğu görülen Pitt, Jolie'ye bir psikiyatra gözükmezse ondan ayrılacağını söylerken Jolie, "zehirli" diye hitap ettiği eşine "Senden sıkıldım" ve "Hayatımdan çıkmanı istiyorum" diye cevap verdi. Pitt reddetse de, çok sayıda kaynak ünlü aktörün Jolie'yle bozuştuktan sonra teselli bulmak için eski eşine gittiğini ve onun omuzunda ağladığını ifade etti. Jolie'nin kıskançlığı yüzünden eski karısıyla sadece bir kere, geçen yılki Oscar ödül töreninde görünen Pitt'in katıldığı Haiti için yardım kampanyası gecesinde Aniston'ın da yer alması, eski karısına döneceğine dair güçlü bir işaret olarak yorumlandı.

Etiyopya onlara ait!

Çift, 330 milyon dolarlık servetlerinin yanı sıra geniş gayrimenkul portföyünü de bölüşecek. Bunlar arasında Los Angeles'ta 5 lüks ev, Güney Fransa'da 35 yatak odalı bir şato, Dubai'deki Dünya projesinden Etiyopya şeklindeki ada da yer alıyor.

5 şişe şarap içtiler

New York Manhattan'daki ödüllü Alto lokantasında dört saat süren yemekte dünyanın en meşhur çiftinin yanı sıra Hollywood yıldızı Alec Baldwin'in dahil olduğu bir arkadaş grubu yer aldı ve yürüttükleri hayır işleri konuşuldu. Yemek sırasında iki beyaz, iki kırmızı ve bir İtalyan tatlı şarabı olmak üzere 5 şişe şarap tüketildi.

Anahtar Kelimeler: