Zeka Afyonkarahisar Toplantısı Yapıldı

Afyonkarahisar Valisi ve ZEKA Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Balkanlıoğlu, ajansın yönetim kurulu başkanlığının illerin valilikleri...

Afyonkarahisar Valisi ve ZEKA Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Balkanlıoğlu, ajansın yönetim kurulu başkanlığının illerin valilikleri tarafından dönüşümlü olarak gerçekleştirildiğini belirterek, "İnşallah dönemimizde diğer valilerde olduğu gibi başarı ile sürdürürüz” dedi.

Zafer Kalkınma Ajansı’nın (ZEKA) Afyonkarahisar’daki toplantısının ardından bir açıklama yapan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, ajansın yönetim kurulu başkanlığının illerin valilikleri tarafından dönüşümlü olarak gerçekleştirildiğini ve Uşak Valiliği’nden bu görevi devraldığını ifade etti.

Reklam
Reklam

Başkanlığın el değiştirmesi ile değişen bir şeyin olmadığını söyleyen Vali Balkanlıoğlu, “İl özel idareler, belediyeler, ticaret ve sanayi odaları katkıda bulunuyor. En büyük payı da merkezi bütçe gönderiyor. Çeşitli proje teklif çağrıları oluyor. Bazı projeler bazı hedefler, ilkeler doğrultusunda destekleniyor. Bu çağrıya en kabul edilebilir projeyi sunanlar bağımsız denetimden geçip başarılı bulunanlar destekleniyor. Bu da ülkemizin, bölgemizin kalkınmasına yol açıyor. İllerimiz için hayırlı olsun. İnşallah dönemimizde diğer valilerde olduğu gibi başarı ile sürdürürüz” dedi.

Afyonkarahisar Valiliği’nin ajansın yönetim kurulu başkanlığını almasının ardından bu şehirde gerçekleştirilen ilk toplantıda, proje teklif çağrıları ve bazı personelin işlerinin görüşülerek karara bağlandığı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: