Zeka Bilgilendirme Toplantılarına Başlıyor

Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) Doğrudan ve Teknik destek Programları kapsamında bilgilendirme toplantılarına başlıyor. Bu çerçevede...

Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) Doğrudan ve Teknik destek Programları kapsamında bilgilendirme toplantılarına başlıyor. Bu çerçevede Simav, Gediz, Şaphane ve Pazarlar ilçelerinin bilgilendirme toplantısının 26 Haziran Çarşamba günü Pazarlar Meslek Yüksekokulu toplantı salonunda yapılacağı bildirildi.

Kütahya ilinde dört merkezde bilgilendirme toplantılarının yapılacağı bildirilirken Kütahya Merkez, Altıntaş, Aslanapa,Çavdarhisar ve Dumlupınar’ın Kütahya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Toplantı salonunda, Tavşanlı ve Domaniç’in Tavşanlı Ticaret Sanayi Odası Toplantı Salonunda, Emet ve Hisarcık’ın Emet Öğretmenevi Toplantı Salonunda, Pazarlar, Gediz, Simav ve Şaphane’nin bilgilendirme toplantısının Pazarlar Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonunda yapılacağı bildirildi.

Reklam
Reklam

Doğrudan ve Teknik destek Programlarını bilgilendirme toplantılarının 24 Haziran da başlayacağı ve 28 Haziranda sona ereceği Zafer Kalkınma Ajansının internet sitesinden duyuruldu.

26 Haziran 2013 Çarşamba günü yapılacak olan Zafer Kalkınma Ajansı tarafından Doğrudan ve Teknik Destek Programları bilgilendirme toplantılarının Pazarlar’da yapılacağını belirten Belediye Başkanı Ahmet Torun, “ZEKA tarafından düzenlenen 2013 Doğrudan ve Teknik destek Programları bilgilendirme toplantılarının Simav, Gediz, Şaphane ve Pazarlar İlçelerinin katılımıyla ilçemizde yapılacak olması bizleri onurlandırdı. Simav, Gediz ve Şaphane’yi İlçemizde ağırlamaktan mutlu olacağız. Bilgilendirme toplantısı 26 Haziran Çarşamba günü Pazarlar Meslek Yüksekokulu toplantı salonunda saat 10:30’da yapılacaktır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz