Zeka Geliştirici Eğitim Merkezi Açıldı

Malatya’da, çocuklar için yapılan Zeka Geliştirici Eğitim Merkez törenle açıldı.Cevat Paşa Mahallesi Hava Lojmanları girişi...

Malatya’da, çocuklar için yapılan Zeka Geliştirici Eğitim Merkez törenle açıldı.

Cevat Paşa Mahallesi Hava Lojmanları girişi mevkiinde Happy Akademi Mental Aritmetik Eğitim Merkezi açılışına, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Halil Kılıç, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay, yaptığı konuşmada, “Önemli bir merkez. Büyük şehir olan Malatya için önemli bir kazanımdır. Çocuklarımız ne kadar eğitimli yetiştirilirse o adar ülkemize faydalı olurlar” dedi.

Reklam
Reklam

Happy Akademi Mental Aritmetik Eğitim Merkezi yetkilisi Kerem Doğrul ise , zeka geliştirici eğitim sistemi konusunda çocuklara yardımcı olmak için açıldıklarını ifade etti.

Açılışta, zeka geliştirici eğitimini katılan çocuklara sertifika da verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: