Zeka Sosyal Kalkınma Ve Altyapı Mali Destek Programları Bilgilendirme Toplantısı

Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) Sosyal Kalkınma ve Sosyal Altyapı Mali Destek Programları kapsamında bilgilendirme toplantılarına...

Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) Sosyal Kalkınma ve Sosyal Altyapı Mali Destek Programları kapsamında bilgilendirme toplantılarına devam ediyor.

Uşak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Mustafa Kemal Paşa Amfisi’nde gerçekleştirilen Sosyal Kalkınma ve Sosyal Altyapı Mali Destek Programları kapsamındaki toplantıda, ZEKA Genel Sekreteri Yılmaz Özmen, katılımcılara mali destek programları hakkında bilgi verdi. Bilgilendirme toplantısına; Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, Rektör Prof. Dr. Sait Çelik, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Yılmaz Özmen, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Reklam
Reklam

Toplantıda konuşan Vali Mehmet Ufuk Erden, Zafer Kalkınma Ajansı’nın mali destek programlarının sosyal kalkınmaya sağladığı katkıları anlattı. Vali Erden, “Kalkınma ajansları geniş yelpazede destekleme sağlıyor. Bölgesel ve yerel dinamikleri harekete geçiriyor. Kalkınmanın her boyutunda Uşak olarak biz de varız. İyi projelerin Uşak’tan çıkmasını bekliyoruz” dedi.

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik ise yaptığı konuşmada, proje bazlı mali destek programlarının önemini ifade etti. Türkiye’de tabana yayılan bir kalkınmanın hedeflendiğine de dikkat çeken Prof. Dr. Sait Çelik “ Bu hedefe ulaşmak için özel ve kamu işletmeleri ile üniversitelerin işbirliği halinde çalışmaları gerekiyor. Uşak üniversitesi olarak proje konusunda girişken olacağız” dedi.

Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Yılmaz Özmen, TR33 Bölgesi olarak adlandırılan Uşak, Afyonkarahisar, Kütahya ve Manisa illerinin gelişmesi için birçok faaliyet yaptıklarını ifade ederek ekonomik ve sosyal mali destek programları ile bölgenin yaşam kalitesini artırdıklarını söyledi. Açılış konuşmalarının ardından Zafer Kalkınma Ajansı’ndan Uzman Erce Şengül, 2013 Yılı proje teklif çağrısı gerekçeleri, Sosyal Kalkınma ve Sosyal Altyapı Mali Destek programının tanıtımı, başvuru süreci ve yönetimi ile değerlendirme süreci konularında bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz