Zeka Yeni Hizmet Binasına Taşındı

Manisa'da 2009 yılından itibaren İl Özel İdaresi binasının bünyesinde hizmet veren Zafer Kalkınma Ajansı'nın Yatırım...

Manisa'da 2009 yılından itibaren İl Özel İdaresi binasının bünyesinde hizmet veren Zafer Kalkınma Ajansı'nın Yatırım Destek Ofisi yeni bürosuna taşındı.

Manisa İl Özel İdaresi binasında yaklaşık 4 yıldır hizmet veren Zafer Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi, 1 Anafartalar Mahallesi'nde kiraladıkları bir dairede yeni ofislerinin açılışını yaptı. Açılışa Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, ilçe kaymakamları, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Bülent Koşmaz, daire müdürleri ile odaların yönetim kurulu üyeleri katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Yılmaz Özmen, ajansın amaçlarının bağlı oldukları illerdeki kamu, kurum kuruluşların, belediyelerin, sivil toplum kuruluşlarının ile özel sektörün kalkınmayı sağlayacak olan projelere destek vermek olduğunu belirterek, şuanda ajansın bütçesinin 20 milyon TL olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Yatırım Destek Ofisi'nin yeni bürosunun kurdelesini kesen Vali Daşöz, bu tür ajansların illerin ve bölgelerin kalkınmasında öncelikli rol oynadığını dile getirerek, "Tüm kamu kurum ve kuruluşlarını, sivil toplum örgütleri ile özellikle özel sektörü projeler üreterek kalkınma ajansının nimetlerinden faydalanmalarını istiyoruz. Bu ajanslarımız hem illerimizin kalkınmasına destek sağlarken, özel sektöründe büyümesini öngörmektedir' dedi.

Konuşmaların ardından Vali Daşöz, MTSO Başkanı Koşmaz birlikte yatırım ofisinin yeni yerinin kurdelesini kestiler. Kurdelenin kesiminin ardından Vali Daşöz, yatırım ofisinin yeni yerini inceledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: