Zeka Yönetim Kurulu Toplanamadı

Merkezi Kütahya’da bulunan ve Kütahya, Afyonkarahisar, Manisa ve Uşak illerinde hizmet üreten Zafer Kalkınma Ajansı...

Merkezi Kütahya’da bulunan ve Kütahya, Afyonkarahisar, Manisa ve Uşak illerinde hizmet üreten Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) 2012 yılının 5. yönetim kurulu toplantısını gerçekleştiremedi.

Dönem başkanlığını Uşak Valisi Özdemir Çakacak'ın yaptığı Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu’nun 2012 yılı 5. olağan toplantısı bugün saat 14.00’de Uşak İl Özel İdaresi Encümen Salonu’nda yapılacaktı. Ancak 16 kişiden oluşan ZEKA Yönetim Kurulu çoğunluk sağlanamadığı için toplantı yapamadı. Toplantı için bekleyen gazetecilere yeterli çoğunluk sağlanamadığı için toplantının iptal edildiği bildirildi. ZEKA’nın bugünkü yönetim kurulu toplantısında; Afrika ülkeleri ile ticari ilişkilerin geliştirilmesi ve Travel Turkey ve EMITT gibi turizm fuarlarına katılım ve bölgesel tanıtım hususu masaya yatırılacaktı.

Reklam
Reklam

Kurul üyeleri ayrıca toplantıda “Bölgesel Turizm ve Afet Stratejisi” çalışmaları değerlendirecekti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: