ZEKA Yönetim Kurulu Toplantısı Uşak’ta Gerçekleşti

Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) yönetim kurulu toplantısı Uşak İl Genel Meclisi'nde gerçekleşti. Afyonkarahisar Valisi...

Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) yönetim kurulu toplantısı Uşak İl Genel Meclisi'nde gerçekleşti.

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu başkanlığında yapılan toplantıya ev sahipliği yapan Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, Uşak İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Mustafa Kuvvet katıldı.

2013 yılı destek programlarının ana çerçevesi, 2014 yılı çalışma programı ve bütçe takvimi, 2014-2023 bölge planı taslağı ve TR33 bölgesi illerinini yatırım teklifleri konularının görüşüleceği toplantının açılış konuşmasını yapan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, "Bu toplantımızı Uşak’ta yapıyoruz. Sayın Uşak Valimiz ve Ticaret Odası Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bugün 9 adet maddeyi görüşeceğiz." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz