ZEKA Yönetim Kurulu Toplantısı Uşak'ta Yapıldı

Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerini kapsayan Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) Yönetim Kurulu toplantısı Uşak'ta yapıldı.

Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerini kapsayan Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) Yönetim Kurulu toplantısı Uşak'ta yapıldı.

Toplantı öncesi açıklama yapan ZEKA Yönetim Kurulu Başkanı Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, toplantıları her ay başka ilde düzenlemeyi bir gelenek haline getirdiklerini belirterek "Zafer Kalkınma Ajansı olarak bölgemizin verimli olacak bir şekilde kalkınması için kararlar alıyoruz. Diğer üç ilin valileriyle uyumlu bir çalışma sergiliyoruz. Bu ay toplantımıza Uşak Valiliği ev sahipliği yaptı. Kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Toplantıda "sosyal kalkınma" ve "sosyal altyapı" mali destek programlarına yönelik prensip kararlarının alınacağını belirten Balkanlıoğlu, yeni dönemde projelerin nasıl destekleneceği, hangi aşamaların olacağı konularının değerlendireceğini ifade etti.

Toplantıya Balkanlıoğlu'nun yanı sıra Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Uşak İl Genel Meclis Başkanı Ali İhsan Uzun, Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Başkanı Mustafa Kuvvet, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Bülent Koşmaz katıldı.

Muhabir: Soner Kılınç / Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: