Zeka'dan 2 Yeni Destek Programı

Zafer Kalkınma Ajansı'nın, (ZEKA) 2 yeni destek programı daha başlattığı bildirildi.ZEKA'dan yapılan açıklamada, 2013 Yılı...

Zafer Kalkınma Ajansı'nın, (ZEKA) 2 yeni destek programı daha başlattığı bildirildi.

ZEKA'dan yapılan açıklamada, 2013 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında bölgedeki kurum ve kuruluşlar, ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim ve danışmanlık talep edebilecekleri ifade edildi.

Açıklamada, kurum ve kuruluşların rekabetçilik, turizm, yenilenebilir enerji, enerji verimliliği, istihdam ve girişimcilik konularındaki araştırma, fizibilite, plan gibi çalışmaları ile büyük ölçekli yeni yatırımlara öncülük yapacak araştırma ve fizibilitelere hibe desteği sağlanacağı belirtildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada şöyle denildi: "17 Haziran tarihinde başlatılan program kapsamında kurum ve kuruluşların eğitim, program ve proje hazırlanması, danışmanlık, lobi faaliyetleri ve uluslararası ilişkiler kurma gibi ihtiyaç ve faaliyetlerine “teknik destek” sağlanacak. Bölgedeki kurum ve kuruluşlar, bu başlıklar kapsamında kendi faaliyet alanları ile ilgili ihtiyaç duydukları ve kurumsal kapasite eksiklikleri nedeniyle karşılayamadıkları bir konuda Zafer Kalkınma Ajansı’ndan 'teknik destek' talep edebilecekler. Zafer Kalkınma Ajansı bu desteği ilgili kurum ve kuruluşa tedarik edecek. Programa tüm kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşlar ile bu kurum ve kuruluşların kurduğu veya ortağı olduğu tüzel kişiliğe haiz işletmeler başvurabilecekler. Program gereği Teknik Desteğin süresi 1 ayı aşamayacak. 2013 Teknik Destek Programı 3 dönem halinde sene sonuna kadar devam edecek. 17 Haziran tarihinde başlayacak ilk dönemin başvuruları 16 Ağustos saat 17:00 itibarıyla son bulacak. Değerlendirme sonucunda uygun olarak değerlendirilen faaliyetlere belli bir takvim çerçevesinde teknik destekleri sağlanacak. Öte yandan 19 Ağustos - 25 Ekim tarihleri arasında 2nci dönem ve 28 Ekim-27 Aralık tarihleri arasında 3üncü dönem için başvurular alınacak ve benzer bir değerlendirme ve destek süreci uygulanacak."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: