Zeka’dan Alınacak Proje Desteği Öncesinde İnceleme Yapıldı

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine bağlı Gazlıgöl belde Belediyesi'nin Zafer Kalkınma Ajansı’ndan (ZEKA) aldığı proje desteği kapsamında...

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine bağlı Gazlıgöl belde Belediyesi'nin Zafer Kalkınma Ajansı’ndan (ZEKA) aldığı proje desteği kapsamında belediyeye izleme ziyareti gerçekleştirildi.

Gazlıgöl Belediyesi’nin ‘Jeotermal Isıtma ve Kullanım Suyu’ projesi uygulama geçmeden önce, projenin uygulanacağı alan Belediye Başkanı Selahattin Keskin tarafından izleme ekibine gezdirildi. Proje kapsamında yapılacak termal su toplama havuzu, re-enjeksiyon havuzu, jeotermal ısıtma ve kullanım suyu hattı, elektrik ve otomasyon sistemlerinin kurulacağı alanları gezen heyet, buralar hakkında bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Sürdürülebilir Kırsal, Kentsel Altyapı Mali Destek Programı (SÜKAP) kapsamında hayata geçirilmesi planlanan bu proje ile Gazlıgöl Belediyesi’ne proje bütçesinin yüzde 50’sine kadar azami 640 bin TL hibe desteği sağlanacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: