Zeki Ateş'in Cenazesi, Rock Dünyasını Bir Araya Getirdi

Taksim’de gece hayatının ünlü mekanlarından Kemancı Rock Bar’ın kurucusu Zeki Ateş’in cenazesi, rock dünyasını bir...

Taksim’de gece hayatının ünlü mekanlarından Kemancı Rock Bar’ın kurucusu Zeki Ateş’in cenazesi, rock dünyasını bir araya getirdi.

Zeki Ateş'in cenaze namazı, Şişli Camii’nde ikindi namazına müteakip kılındı. Cenaze namazın; Erhan Güleryüz, Teoman, Şebnem Ferah ve birçok ünlü sima katıldı.

Namaz öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Teoman, Zeki Ateş’in Türkiye’de rock müzikle uğraşan bütün kalburüstü sanatçılarda emeği olduğu söyledi. Teoman sözlerine şöyle devam etti: “Zeki ağabey benim için çok değerli bir isim. O benim hayatımda önemli yere sahip. Türkiye’de bütün kalburüstü rock müzikle uğraşan sanatçılar için çok önemli bir figür. Kemancıyı açtı. Bizlere olanaklar sağladı.”

Reklam
Reklam

Zeki Ateş’in 30 yıllık dosttu olduğunu söyleyen sanatçı Erhan Güleryüz de, “Benim 30 yıllık arkadaşım. Hayatta çok şey paylaştığım dosttum. Onun benim hayatımda yeri başkaydı.Türkiye’de rock müzik adına çok şey yapmış bir adamdı. Onun rock müziğe katkıları yüksekti.” dedi.

Zeki Ateş’in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu mezarlığına defnedilmek üzere götürüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: