Zengin Kız Fakir Oğlan 113. bölümü TRT 1'de ekrana geldi

Ekranların sevilen dizilerinden Zengin Kız Fakir Oğlan son bölümü 8 Şubat'ta TRT 1'de ekrana geldi. Komedinin bir an olsun eksik olmadığı Zengin Kız Fakir Oğlan 113. bölümde Nurhan defileye çıktı. Nurhan'ın neden ve nasıl defileye çıktığı merak konusuydu.

ZENGİN KIZ FAKİR OĞLAN 113. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

TRT 1 ekranlarının uzun soluklu dizisi Zengin Kız Fakir Oğlan son bölümü izleyiciyle buluştu. Olayların bir an olsun eksik olmadığı dizinin bu bölümü de sevenlerini kahkahaya boğdu. Başrollerini Hüseyin Avni Danyal, Mahir İpek, Ayda Aksel, Kemal Kuruçay, Ufuk Özkan, Mahir İpek gibi isimlerin paylaştığı Zengin Kız Fakir Oğlan 113. bölümde Nurhan defileye çıktı. Diğer yandan Rüyam'ın düğünü iptal etmesi işleri bozdu.

Nurhan podyumda

Zengin Kız Fakir Oğlan 113. bölümde Nurhan defileye çıktı. Biricik, Sarp ve Rüyam defile izlemeye gittiler. Defile izlerken birden bire podyumda Nurhan'ı gören Biricik şaşkına döndü. Nurhan, podyumda mankenler gibi yürüyordu. Nurhan'ın defileye neden çıktığı merak konusu oldu. Rüyam, oynadıkları bir oyunun sonucunda Sarp'a çok kızdı. Rüyam'ın düğünü iptal etmesi, Sarp'ın zengin aileye damat gelme hayallerini suya düşürdü.