Zengin Kız Fakir Oğlan 126. bölümü Mynet'te

Eğlenceli aile dizisi Zengin Kız Fakir Oğlan 126. bölümü ile ekranlara geldi. Zengin Kız Fakir Oğlan son bölümünde Nurahn'ı dalış merakı sardı, başına gelmedik kalmadı.

Ufuk Özkan ve Ecem Özkaya Üstündağ'ın üstlendiği romantik-komedi tadındaki Zengin Kız Fakir Oğlan 126. bölümde Sarp'in sinsi planları işlerken Nurhan'ın dalış merakı başına iş açtı. Dizinin son bölümü macera dolu sahneleriyle ekranlara geldi. Zengin Kız Fakir Oğlan 126. bölümü dün akşam saat 19:55'te TRT 1' ekranlarına geldi.

ZENGİN KIZ FAKİR OĞLAN 126. BÖLÜM ÖZETİ

Dün akşam sevenleriyle eğlenceli bir bölümle buluşan Zengin Kız Fakir Oğlan 126. bölümünde Nurhan dalış yaptı yine başına gelmeyen kalmadı.

Nurhan, Sarp ve Şükrü başlarına gelecek olaylardan habersiz, dalış kursuna gitmeye karar verdi. Nurhan, Sarp ve Şükrü su altında beklenmedik bir sürprizle karşı karşıya kaldı ve adeta şoka uğradı.

Balayından dönen Rüyam, Sarp ile birlikte yeni yalılarına taşınma hayali kurmaktaydı. Ancak Sarp sinsi planı ile Rüyam'ı kandırıp villada yaşamak istemekteydi. Nurhan ve Biricik'ten sonra, Sarp ve Rüyam'ın da villada yaşayacak olması, birbirinden eğlenceli günlerin habercisiydi.