Zengin Kız Fakir Oğlan son bölümde yine işler ters gitti

TRT 1'in eğlenceli dizisi Zengin Kız Fakir Oğlan son bölümü dün akşam ekrana geldi. Merakla beklenen Zengin Kız Fakir Oğlan 101. bölümde Şükrü'yü elektrik çarptı, düğün salonunda yangın çıktı.

TRT 1 ekranlarının eğlence dolu dizisi Zengin Kız Fakir Oğlan 101. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Her bölümüyle izleyenlerine keyifli anlar yaşatmayı başaran dizi bu bölümüyle de geleneğini sürdürdü. Rüyam ve Sarp'ın hayallerini süsleyen düğünün zamanı geldi ancak Nurhan'ın sakarlıkları ile her şey alt üst oldu. Başrollerini Ufuk Özkan, Ecem Nur Özkaya, Hüseyin Avni Danyal, Şeyla Halis, Mahir İpek, Kemal Kuruçay, Ayda Aksel ve Gözde Okur'un paylaştığı Zengin Kız Fakir Oğlan yeni bölüm dün akşam saat 20.00'da ekrana geldi.

Rüyam ve Sarp'ın hayallerini süsleyen düğünün zamanı geldi. Onca para harcanan ve her şeyin mükemmel olması planlanan düğün öncesinde Rüyam çok mutludur. Tam hayal ettiği gibi bir gelin oldu ve güzel bir gelin olduğu konusunda herkesten beklediği onayı aldı. Tüm aile bu muhteşem düğüne hazırdır ve yola çıktılar. Ancak Nurhan faktörü bir kez daha devreye girdi ve başına gelen şanssızlıklar ve sakarlıklarla düğünü birbirine kattı. Düğünde önce Şükrü'yü elektrik çarparken ardından salonda yangın çıktı! İşler bir kez daha ters gitti ve ortalık karıştı.