Zenginler altın limonata içiyor

Fransız bir firma tarafından üretilen ve içinde altın pullarının bulunduğu limonata alkollü içecek tüketmek istemeyen zenginlerin yeni gözdesi oldu

Ünlü Fransız şirketi Elixia Faustin tarafından üretilen limonata, alkollü içecek tüketmeyen zenginlerin yeni gözdesi oldu. Fransız firma, lüks düşkünü Dubaili bir müşterisinin isteği üzerine içinde 24 karat altın pulların bulunduğu limonatayı piyasaya sürdü.

[**

**](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/zenginler-altin-limonata-iciyor-zenginlere-altin-pullu-limonata/7773/199872/sayfa/1/)

Alkollü içecek tüketmeyen kişilerin en çok tercih edeceği ürün olması beklenen limonataya şimdiden yoğun bir talebin olduğu bildirildi. Altından üretilen ürün sadece limonata ile sınırlı değil.
ALTIN iPAD2

Reklam
Reklam

İngiliz mücevher imalatçısı Stuart Hughes’in sadece 2 adet ürettiği İPad2, 2000 gram ağırlığında ve 24 karat altından oluşuyor.
Çeşitli elmaslarla kaplı olan iPaD 2, üzerinde 53 kıymetli taş barındırıyor. Altın iPad2’nin satış fiyatı ise 8,254,150 dolar.

ALTIN KAPLAMA INFINITI

Zenginlerin gözdesi olan Infiniti marka araçların altın kaplaması da piyasada. 24 karat altın ile kaplı araç ayında Çin’in doğusundaki bir mücevherci dükkanında satılıyor.

Yerel raporlara göre, beş sanatçının arabayı aşırı lüks ile donatmaları dört aylarını aldı.

24K KALEM

Koreli tasarımcı Daisung Kim tarafından dizayn edilen kalemler, ince 24k altın kaplamaya sahip olan kalemin perakende satış fiyatı 20 dolar.
BEYAZ ALTINDAN KÜVET

Japon imalatçı INAX tarafından üretilen ve Tokyo’da sergilenen 24k beyaz altından yapılan küvetin fiyat etiketi 94.000 dolar.

ALTIN KULAKLIK

Ses cihazlarında uzman Japon firması Final Audio Design tarafından üretilen yüksek performanslı altın kapma kulaklıkların satış fiyatı 940 dolar.

Reklam
Reklam

ALTIN KAPLAMA BİRA KUPASI

Japonya’nın öncü mücevher üreticilerinden Ginza Tanaka tarafından üretilen, 850 gram altından yapılan bardakların satış fiyatı 50.000 dolar.

ALTIN TUVALET

Hong Kong merkezli mücevher firması Hang Fung Gold Technology tarafından üretileren tuvaletin sergilenmesi esnasında yoğun izdihama neden olduğu biliniyor. 24 karat altından oluşan tuvalet yaklaşık 1 ton ağırlığında.

Tasarımcı Lam Sai-wing tuvaletin dizaynında, eski Sovyet lideri Vladimir Lenin’in altından yapılan umumi tuvaletlerin olması gerektiği yönündeki açıklamasından etkilendiğini belirtiyor. Altın tuvaletin değeri yaklaşık 37 milyon dolar.
ALTIN SUTYEN

Değerli metalleri kalbe yakın yerde tutmak gerektiğine inanan Çinli tasarımcı Zhou Ningxin tarafından dizayn edilen sutyen 458 gram ağırlığında. Dünyanın dört bir yanında benzer modeller üretilirken südyenin değeri yaklaşık 1,89 milyon dolar.

ALTIN TABUT

Sadece milyarderlerin davet edildiği bir gecede sergilenen altın tabutun yaklaşık değeri 400 bin dolar civarında. Michael Jackson, James Brown gibi ünlü sevilen isimlerin yanı sıra Avustralyalı gangster Carl Williams’ın da altın tabutla gömüldüğü biliniyor.

Reklam
Reklam