Zeugma’ya ‘Yılın Mükemmeli Ödülü’

Dünyanın en büyük mozaik müzesi olan Zeugma Mozaik Müzesi, internet ortamında dünyanın en büyük gezi...

Dünyanın en büyük mozaik müzesi olan Zeugma Mozaik Müzesi, internet ortamında dünyanın en büyük gezi tavsiye sitesi olan TripAdvisor tarafından Yılın Mükemmelleri Belgesi’yle ödüllendirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan İl Kültür Turizm Müdür Vekili Mehmet Aykanat, “TripAdvisor her sene sonunda gezginlerin yapmış olduğu yorumlar ve puanlamalar üzerinden yılın mükemmellerini seçmektedir. Gaziantep Zeugma Mozaik Müzesi de açılışının birinci yılında, ziyaretçilerin verdiği puanlar ile en yüksek beğeni ve memnuniyeti belirten 5.0 puanını kazanarak 2012'nin Mükemmelleri Ödülü’nü kazandı. Gaziantep İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak aldığımız bu ödül bizi hem gururlandırdı, hem de gelecek yıllarda yapacağımız çalışmalara ışık tutacaktır.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: