Zeybekci, Ak Partili Kadınlarla Buluştu

AK Parti MKYK üyesi ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, AK Partili kadınlarla buluştu.AK Parti’nin son...

AK Parti MKYK üyesi ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, AK Partili kadınlarla buluştu.

AK Parti’nin son yapılan 4. Olağan Genel Kurulu'nda Merkez Karar Yürütme Kurulu’na (MKYK) seçilen AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, partisinin il başkanlığında kadın kolları üyeleriyle buluştu. MKYK’ya seçildikten sonra Denizli’ye gelerek partisinin kadın üyeleriyle buluşan Zeybekci, tebrikleri kabul etti.

AK Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Peral Uluköy, Nihat Zeybekci’nin belediye başkanlığından bugüne kadar yaptıklarıyla böyle bir görevi hak ettiğini söyledi. Denizli kadın kolları olarak Nihat Zeybekci’ye destek vermeye devam edeceklerini belirten Uluköy, “Nihat Zeybekci vekilimiz Denizli’de bir markaydı. Şimdi Ankara’da yapacakları ile de Türkiye’de bir marka olacak. Bizim ona güvenimiz sonsuz. MKYK’ya seçildiği anlarda biz de partimizin olağan genel kurulundaydık. Vekilimiz ve Denizli için gerçekten gurur duyduk” dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci ise, kendisini tebrik eden kadın kolları üyelerine teşekkür etti. Denizli için uzun ama güzel bir yola çıktıklarını kaydeden Zeybekci, “Biz yıllar önce belediye başkanlığa dönemimizde yola çıktığımızda hedefimizi Denizli’ye birçok alanda önemli yerlere getirmekti. Bugün de görüyorum ki Denizli birçok alanda ön plana çıktığı gibi inşallah siyasette de yukarılara çıkacak. Bunda en büyük başarılardan birisi de tabi teşkilatlarımızın. Kadın kolları üyelerimiz bizim için gece gündüz çalışmasa belki de biz bu başarıları elde edemeyecektik. Hep beraber elele vererek Denizli için destanlar yazdık. İnşallah bundan sonra da Türkiye için yine hep beraber destanlar yazacağız” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: