Zeybekci Sanayi Sitesi Esnafını Ziyaret Etti

AK Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, 3. Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi.AK Parti...

AK Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, 3. Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi.

AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, ilk olarak Tamirciler ve Tornacılar Odası’nı ziyaret etti. Daha sonra sanayi esnafını ziyaret eden Zeybekci Denizli’nin sorunları çözmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, “Eğer vatandaşlarımız bizlerden çeşitli isteklerde bulunuyorsa bu doğru yolda olduğumuzu gösterir. Hiç umudu kalmayanlar hiç bir şey istemez" dedi.

"Geçmişte yaptıklarımız gelecekte neler yapabileceğimizin en güzel göstergesidir" diyen Zeybekçi, "Bakın Denizli büyükşehir oldu. Hepimiz büyükşehrin en büyük kazanım olduğunu biliyoruz. Denizli artık farklı bir kulvara girdi. Göreceksiniz yakın gelecekte Vizyon Kent Denizli markasından dünya kenti Denizli’ye doğru yol alacağız” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: